GEMEENTERAADSNIEUWS JUNI 2019

Op 21 juni 2019

De voorlaatste gemeenteraad voor de vakantie is net achter de rug.

Ja, jullie lezen het goed, de voorlaatste, want per uitzondering hebben we straks in juli nog een laatste gemeenteraad voor er vakantie is tot september.

Maar zo lang gaan we niet stil zitten.

 

Een lijvige GR gisteren.

STEFAAN BOLLAERT beDANKte in naam van zijn fractie, de N-VA de burgemeester en alle andere burgemeesters van de buurgemeenten om het minder leuke dossier rond de HOOGSPANNINGSLIJNEN in Baliebrugge ((Ruddervoorde) op een andere manier aan te pakken.

Hopelijk kunnen zij hun actie in daden omzetten, dat zou pas goed nieuws zijn voor de betreffende inwoners.

Wij helpen graag mee!

ROBIN DECLERCK vroeg zich af waarom de FEESTAGENDA in onze gemeente overlappingen kent. MOERBRUGGE FEEST valt dit jaar toevallig samen met het FOODTRUCKFESTIVAL en ONTBIJT IN HET WIT. Heel wat Moerbruggenaren betreuren dit voorval, helaas is alles geprogrammeerd en is er geen oplossing meer mogelijk. Robin vroeg om dit in het vervolg beter te bekijken en eventueel als dat kan beter te overleggen. SP-A was blij met deze tussenkomst.

Daarnaast stelde hij ook de vraag hoe het zat met de ARCHEOLOGISCHE VONDSTEN op de site RODENBACH. Brengt dat de werken in gedrang of wat gebeurt er daarmee? Binnenkort kennen we ook hier een antwoord op, dus nog even geduld.

 

In de FIETSENSTALLING aan de Valkaart gebeuren de laatste tijd heel wat zaken die niet kunnen, beschadigen van fietsen, ...ANN VANDER BAUWEDE vroeg een stand van zaken en of we samen naar een oplossing konden werken om dit in het vervolg te kunnen vermijden.

We wachten het dossier van de politie af, maar zoeken ondertussen zelf naar mogelijke oplossingen, camera?, de latjes doorkijkbaar maken, ...Wie weet?

 

LILIANE DE BAENE kwam gevat uit de hoek op heel wat UITLEG over WZC TER LUCHTE in Ruddervoorde en een stelde zoals gewoonlijk heel wat extra vragen om meer uitleg over de aanpak van heel wat GRpunten. 

 

Zo, in juli de laatste GR tot september.

Wij wensen jullie een FIJNE ZOMERVAKANTIE toe en heb je vragen, mail ze ons.

Wij helpen graag verder op een constructieve manier.

De 4 gemeenteraadsleden van N-VA OOSTKAMP.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is